Ontdek onze dierenklinieken vlakbij Voerendaal

Een huisdier is meestal onderdeel van het gezin en daarom verdient uw hond, kat of konijn natuurlijk de beste verzorging. Dieren kunnen echter ook ziek worden en een medische behandeling nodig hebben. Wanneer uw huisdier de hulp van een dierenarts uit de omgeving van Voerendaal nodig heeft, staan de specialisten van Dierenartsencentrum Heerlen voor u klaar. Wij kunnen u bovendien vertellen wat de beste voeding is voor uw huisdier, of waarom uw hond zich anders gedraagt. Onze dierenartsen en assistentes beantwoorden graag al uw vragen over dierverzorging.

Onderzoek en behandeling van uw huisdier

De dierenarts begint de diagnostiek altijd met een grondig onderzoek. Indien noodzakelijk volgt er een bloedonderzoek, of maken we een echografie of röntgenfoto's. Zo hebben veel huisdieren tegenwoordig last van gebitsproblemen. Degelijke klachten kunnen bij uw hond of kat aandoeningen aan het hart, de nieren of de lever veroorzaken. Konijnen kunnen kaakabcessen en verwondingen in de mondholte overhouden aan een slecht gebit. Vermoedt u dat uw dier gebitsproblemen heeft? Kom dan snel langs voor voor een controle. Uw huisdier is altijd in vertrouwde handen in onze dierenklinieken nabij Voerendaal.


De dierenkliniek voor alle huisdierbezitters

In Heerlen hebben wij onze hoofdvestiging en in Landgraaf beschikken we over nog een andere praktijk. Alle vestigingen zijn vanuit Voerendaal gemakkelijk te bereiken. U kunt in iedere praktijk terecht voor behandelingen als sterilisatie, castratie, gebitsreiniging, ontwormingskuren en de jaarlijkse vaccinaties. Bloedonderzoek en operaties worden uitsluitend in Heerlen uitgevoerd. In Landgraaf hebben we inloopspreekuren, maar in Heerlen werken we alleen op afspraak. De voorgeschreven medicijnen en het voedsel voor uw huisdieren kunt u in iedere vestiging afhalen. Door op de praktijkbutton te klikken, worden de openingstijden en overige contactgegevens zichtbaar. Wilt u een afspraak maken in een van onze dierenklinieken, of hebt u vragen over de gezondheid van uw huisdier? Bel ons direct!

Dierenartsencentrum Heerlen
Sittarderweg 79b
6412 CC,  Heerlen


Telefoon: 045-5721666


Kvk: 14118754

Dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren.